.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Alarm-Med-Kamera

Alarm-Med-Kamera

Alarm med kamera giver den bedste beskyttelse

HomeSecure har alarmer både med og uden kamera. Alle HomeSecures kameraer er IP kameraer. Dvs. du kan tilgå dem over nettet med app direkte på din mobiltelefon.

Du kan dermed overvåge dit hjem ligemeget hvor i verden du befinder dig, så længe du har en internetforbindelse på din smart phone.

Alarmen er let at sætte op og hele opsætningen kan foretages på HomeSecures dedikerede app. Det samme gælder IP kameraerne, som også er super brugervenlige.

Hav dit hjem med i lommen ligemeget, hvor du tager hen.

 

HD overvågning både udendørs og indendørs

HomeSecures kameraer filmer i 720P HD opløsning. Du får altså knivskarpe billeder på mobilen, når du har brug for det. Det er nemt at se de mindste detaljer på billedet. Der findes kameramodeller både til indendørs og udendørs brug. De indendørs kameraer kan tilmed styres fra app'en, så du kan dreje kameraet i forskellige retninger for at se rundt i alle kroge. Udendørskameraet er certificeret vand- og støvtæt, så du skal ikke være nervøs for at hænge det op udendørs.

Ens for både det indendørs og det udendørs kamera er, at de også kan optage i mørke med indbyggede infrarøde sensorer.

Sådan virker vores Tyverialarm

HomeSecure konceptet går i al sin enkelthed ud på, at det skal være så nemt som muligt for alle at kunne beskytte sit hjem of sine nærmeste imod indbrud. Også uden, at det koster en bondegård for opsætninger og abonnementer. Med en HomeSecure alarm køber du alarmen og du ejer den. De eneste løbende udgifter er prisen for de SMS og opkald alarmen foretager. Det beløber sig til småpenge i stedet for at betale for vagtordninger, som alligevel ikke kan nå frem inden tyven for længst er væk. Med HomeSecure konceptet kan din nabo være fremme i løbet af ganske kort tid og se, hvad der sker.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Tyverialarmens komponenter

Alarmpanel

Alarmsystemet består af et alarmpanel og et antal sensorer, fjernbetjeninger osv. Alarmpanelet er den centrale del af systemet, hvor alle sensorer og fjernbetjeninger samt tastaturer registreres og alle indstillinger er også gemt på panelet.

HomeSecure har to forskellige alarmmodeller, PRO og BASIC. Disse har forskellige indstillingsmuligheder og det er tilmed muligt at foretage alle indstillinger direte på PRO panelet med dets tastastur og skærm for øget brugervenlighed.

Alle alarmmodeller har såkaldt skalsikring, hvor sensorer på døre og vinduer kan tilkobles om aftenen/natten, mens bevægelsessensorer inden i huset er frakoblet, så man kan bevæge sig rundt.

Trådløse Sensorer

HomeSecure udbyder et stort antal trådløse sensorer. De mest hyppigt brugte er bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Alle sensorer skal registreres på alarmpanelet, hvor du også kan foretage de nødvendige indstillinger for sensoren. Alle sensorer er trådløse og kører på batteri.

Dør/vinduessensorer

En dør/vinduessensor er en såkaldt magnetkontakt, hvor der er to dele. Fjernes de to dele fra hinanden, udløses alarmen.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer hænges typisk op i hjørnet af rummet for at dække hele rummet. En bevægelsessensor dækker 100 grader horisontalt og 55 grader vertikalt, og 8-12 meter ud i rummet (afhængig af model). De kan altså dække alle typiske rum i huset. Hvis man træder ind i sensorfeltet, registreres det infrarødt og sensoren sender signal til alarmpanelet, som udløser alarm.


Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.