.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Alarm

Alarm

Alarm til Hjemmet

Hos HomeAlarm.dk kan du finde et alarmsystem, der passer til dit behov.

Vores store udvalg af modeller og tilbehør gør, at det er muligt at tilpasse det nøjagtigt dit hjem. Er du i tvivl om, hvilket alarmsystem, der passer bedst til dit behov, står vi til rådighed med råd og vejledning.

Vi har mange års erfaring i alarmbranchen, og vi deler gerne ud af vores viden.

 

Få en Alarm, som Passer til Dine Behov

Hos HomeAlarm.dk har vi et kæmpe udvalg af alarmer, sensorer og andet tilbehør. det er derfor muligt at tilpasse alarmen dit hjem. Vi har både topprofessionelle modeller og mere simple modeller til den bedste pris på markedet. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om, hvilket alarmsystem der passer bedst til dig. Vi sidder altid klar med råd og vejledning.

Sådan virker vores alarm

Når alarmen bliver udløst, sendes der SMS og ringes op til op til 5 forskellige telefonnumre. På den måde kan du sikre, at der vil være nogen, der hurtigt kan undersøge, hvad der sker i dit hjem. Det kan være venner, naboer eller familie der bor i området. Dette netværk er mere effektivt end noget vagtværn, da de kan være der hurtigere og tilkalde hjælp.

Alle sensorer, som tilsluttes alarmen, er trådløse. Det vil sige, at det er overordentligt let at installere. Når alle sensorer er kodet til alarmsystemet, skal de blot hænges op. Bevægelsessensorerne dækker et område ud foran sig, og bliver udløst, hvis der er bevægelse i dette område. Dør/vinduessensorer sættes på åbninger som døre og vinduer. De bliver udløst, så snart døren eller vinduet bliver åbnet. Derudover er det muligt at tilkoble røgsensorer, gasssensorer, vandsensorer osv.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Alarmens komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmsystemet hjerne. Alle sensorer sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, som udløser alarm. Alarmpanelet sender straks sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med  og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.