Effektiv Tyverialarm

  • Modtag Opkald og SMS Ved Alarm
  • Ingen Dyre Abonnomenter, Du Ejer Alarmen
  • Alle Sensorer er Trådløse
  • Styr din Alarm med Vores App til iPhone og Android
  • Køb Idag og Få Leveret Imorgen
Beskyt dit hjem med en tyverialarm, der er skræddersyet dine behov
Der er på landsplan kommet en stigning i indbrud, nogle steder en svagere andre steder en kraftigere stigning, og hvis du er en af de heldige, der endnu ikke har haft besøg af en "langfinger", så er det måske på tide at investere i en tyverialarm? Vi forhandler et stort og omfattende udvalg af intelligente tyverialarmer, der alt efter individuelle behov og ønsker kan leveres fra deciderede standardmodeller til mere avancerede modeller.
HomeSecure BASIC
Tyverialarm
HomeSecure BASIC tyverialarm
Vores mest prisbillige alarmsystem, som giver en enkel og effektiv sikring af dit hjem og dine værdier.
HomeSecure PLUS
Tyverialarm
HomeSecure PLUS Tyverialarm
Et avanceret alarmsystem har en række udviddede funktioner, så du altid kan føle dig sikker i hjemmet.
HomeSecure PRO
Tyverialarm
HomeSecure PRO Tyverialarm
Vores absolutte topmodel til dig som ikke vil gå på kompromis med sikringen af dit hjem.
 
tyverialarm fra homealarm
Beskyt Dit Hjem Med en Tyverialarm
Antallet af indbrud i private hjem i Danmark er utroligt højt. Men du kan gøre meget for at undgå, at det kommer til at gå ud over dig. Med en trådløs HomeSecure alarm mindsker du risikoen for at blive udsat for indbrud. Så snart en sensor bliver udløst, larmer alarmens sirene med 110db og sender SMS og ringer op så hjælp kan tilkaldes hurtigt.
Nabohjælp - Effektivt Middel Imod Indbrud
Et af de mest effektive midler for at undgå indbrud er, at have naboer/venner/familie i nærheden, som kan være behjælpelige, hvis der skulle opstå en situation. En trådløs HomeSecure alarm er optimal til at hjælpe dig med at udnytte dette værdifulde netværk, da du kan gemme deres numre i alarmen, så de bliver alarmeret, hvis der skulle ske noget.
Få en Trådløs Tyverialarm, som Passer til Dine Behov
Vi er er meget gerne behjælpelige med professionel og faglig rådgivning, så du får netop den tyverialarm, der sikrer dit hjem, din virksomhed, dine ejendele og ikke mindst din familie bedst muligt.
Der er mange, der fejlagtigt har den opfattelse, at alle tyverialarmer lever op til de krav og standarder, som kan forventes af sikkerhedsudstyr, men sådan forholder det sig desværre bare ikke altid.
Som specialister med stor erfaring og ekspertise indenfor området, forhandler vi udelukkende den bedste og mest moderne teknologi.